Jeugd Survival 12 september 2015

In het startweekend, zijn we met de jeugd gestart met een survival. Deze was georganiseerd door FCJT(federatie christelijk jeugdwerk Tytsjerksteradiel).
Op zaterdag 12 september zijn we met een groep jeugd afgereisd naar de Grote Wielen bij Leeuwarden. We waren met 46 jeugdleden en 10 mensen van de clubleiding.

Het was mooi weer, wel bewolkt maar droog en een mooie temperatuur van ongeveer 20 graden.
In groepen van 8-10 personen startten we de route met vele hindernissen.
Balken over een sloot, via surfplanken over een sloot gaan, via touwladders over het water gaan en dan proberen droog over te komen. Dit lukte niet iedereen wat de pret niet minder maakte.

Tijdens het parcours was er nog een grote hindernisbaan die we ook helemaal moesten doen. Pfff …..het was voor sommigen wel heel eng en moeilijk. Hierna was een kleine traktatie in de vorm van een mars en wat fris wel verdiend!

Hierna was er nog een spectaculaire hindernis. Je moest over een balkje onder een brug doorlopen en weer terug. We voelden onze spier(tjes) wel hierna!
Daarna nog door een stuk moeras doorbaggeren en we waren weer bij het beginpunt aangekomen. Velen moesten zich hierna verkleden voor ze weer in de auto mochten, veel nattigheid en “dreklucht”.

Toen we weer in Garyp waren aangekomen stond ons broodje hamburger al klaar, wat was bereid  door de andere clubleiding. Dit ging er wel in, want zo’n inspanning maakt wel hongerig!
Al met al een heel geslaagde middag als start voor het clubseizoen 2015-2016.

De foto’s geven wel aan hoe leuk en heftig het was.