Jeugd

Jeugdpastoraat

De vakantie is weer voorbij, en dat is balen! Maar wij hopen dat jullie allemaal een fijne tijd mochten beleven, en dat jullie uitgerust weer aan een nieuw schooljaar zijn begonnen.

Ook wij starten in september/oktober weer met het jeugdwerk en zien jullie graag tegemoet bij de Catechese, de Club, de Zondagsschool, Kinderdienst, de gespreksgroep, en de Tiener- en Jongerendiensten.

Er zullen hier en daar wat veranderingen zijn, maar dat merken jullie wel.

  • We hebben nog wat ‘vacatures’ in het jeugdwerk.

Zo zoekt de Zondagschool nog leiding en kan de kinderdienst ook wel wat mensen gebruiken. Op de club en de catecheseavonden mogen ook mensen meedraaien, alle handen, crea bea’s, enz. zijn van harte welkom!

Natuurlijk hoef je niet iedere zondag aanwezig te zijn, en op de clubavonden niet iedere week. Maar gewoon 1x in de maand of zo 🙂 , en misschien vind je het zó leuk dat je graag vaker wil meehelpen, dat kan natuurlijk altijd! Misschien wil jij wel helpen, of je talenten ergens inzetten! Of misschien willen je vader of moeder, pake of beppe de schouders onder het jeugdwerk zetten, want.., .wie de jeugd heeft, heeft de toekomst immers!! En, vele handen maken het werk lichter.

Wat is er nog mooier dan voor onze God aan het werk te mogen zijn en Hem te dienen op een plaats waar jij je creativiteit, je talent, je gevoelens enz. met die ander kan/mag delen!

Laat het ons weten als jij/u zich ‘geroepen’ voelt. Stuur dan een mail naar:

Eelko Herder (eh@chello.nl) of Bea Kaimer (kaimerbea@hotmail.com)

In ieder geval kunnen wij jullie verzekeren dat het komende seizoen weer leuk gaat worden! Wij kijken naar jullie uit en hopen jullie gezond en wel weer te mogen ontmoeten op het startweekend van seizoen 2016/2017.

See you there!

kroon

Het maakt niet uit wat een ander van je vindt, je bent en blijft een Koningskind!!