Algemeen

 • Wat vieren wij met Pinksteren? Lees verder.
 • (Mei)vakantie 2020. Virtueel er op uit. Lees verder.
 • Dag lieve, leuke tieners!
  We sturen jullie in deze aparte, onzekere  tijd een link door, met deze link kom je op een site waar je kan zien wat voor mooie christelijke films/serie’s je kan kijken op b.v netflix:
  https://visie.eo.nl/artikel/2020/04/christelijke-films-en-series-op-netflix-dit-zijn-de-mooiste
  Er is nl zoveel om uit te kiezen,( teveel) en de boodschap in bepaalde films is echt niet goed en gezond! Vandaar dat we jullie even helpen om het kaf van het…….
  We hopen dat het goed met jullie gaat en wensen jullie Gods Zegen voor de komende tijd.
  Best wel spannend hè wat er allemaal gebeurd in de wereld. We willen er dan ook voor jullie zijn! Dus als je behoefte hebt aan een goed gesprek, een luisterend oor en misschien een antwoord op je vragen dan mag je gerust één van ons bellen! Langskomen mag natuurlijk ook maar dan wel op gepaste afstand🙄😉
  Anke, Aly, Nora en Bea.
 • Als je op anders hoopt. Lees verder.  Bekijk deze link voor jongeren 4 tot 10/12 jaar, en deze link voor 10/12 jaar en ouder.
 • Hoopvolle boodschap voor TIENERS en iedereen die ouder is ;-). Bea stuurde dit filmpje met een bijzondere rap. Misschien bedoeld voor jongeren, maar ook een niet te missen boodschap voor iedereen!  (filmpje)

– Hoe zien wij als leiding de toekomst van onze jeugdclubs in Garyp?

– Hoe staan wij daar zelf in…, waarom ben je leider geworden? En wat was jou motivatie om dit te willen gaan doen?

– Maar ook: wat doen we eraan om de jeugd weer te triggeren, hoe krijgen we weer de verbinding en is dat wat we nu doen voldoende of goed?