Tienerdiensten

Dag lieve, leuke tieners!

We sturen jullie in deze aparte, onzekere  tijd een link door, met deze link kom je op een site waar je kan zien wat voor mooie christelijke films/serie’s je kan kijken op b.v netflix:

https://visie.eo.nl/artikel/2020/04/christelijke-films-en-series-op-netflix-dit-zijn-de-mooiste

Er is nl zoveel om uit te kiezen,( teveel) en de boodschap in bepaalde films is echt niet goed en gezond! Vandaar dat we jullie even helpen om het kaf van het…….
We hopen dat het goed met jullie gaat en wensen jullie Gods Zegen voor de komende tijd.
Best wel spannend hè wat er allemaal gebeurd in de wereld. We willen er dan ook voor jullie zijn! Dus als je behoefte hebt aan een goed gesprek, een luisterend oor en misschien een antwoord op je vragen dan mag je gerust één van ons bellen! Langskomen mag natuurlijk ook maar dan wel op gepaste afstand🙄😉

Anke, Aly, Nora, Rimmer en Bea.

Warme groetjes van ons en hopelijk tot snel!!
——————————————————————————

Vanaf de startzondag tot eind juni worden er maandelijks speciale diensten voor onze tieners georganiseerd. Het doel van deze diensten is om de tieners op een voor hen aansprekende en begrijpelijke wijze in te wijden in de rituelen van de kerk en om de boodschap van het evangelie op een manier te brengen die deze doelgroep begrijpt.

We proberen de blijde boodschap met filmbeelden en verschillende creatieve spelvormen te verlevendigen. Ook proberen we tijdens de dienst de tieners te betrekken in gesprekken over het geloof in relatie tot hun leven. Het samen zingen van opwekkingsliederen met begeleiding van gitaar of de beamer geeft verbondenheid.
Na afloop is er dan gelegenheid om onder het genot van een glaasje fris en wat lekkers een gesprekje aan te knopen met de tieners om zo te horen wat hen bezighoudt en beweegt.

De diensten worden in twee leeftijdscategorieën gehouden. Voor groep 7 en 8 van de basisschool tot en met groep 1 van het voortgezet onderwijs worden de diensten gehouden om 9.30 uur tijdens de ochtenddienst in de soos.

De aankondiging van de diensten kunt u in lezen in de agenda en door aankondiging op de beamer.
We hopen het komende seizoen weer op veel betrokken tieners!

Het tienerteam: Nora Stoffelsma, Aly v.d. Meulen, Bea Kaimer , Anke Haanstra en Rimmer Stoffelsma.
——————————————————————————————————————-

Terugblikken op Tienerdiensten: